Håber I alle har haft en rigtig god weekend, det har været et kanon flot vejr. Vi havde en hyggelig lørdag på skydebanen, med en del gæster udefra. De kom fra Esbjerg, Ansager, Blåbjerg og så havde vi en tysker, som gerne ville prøve at skyde, så ikke så mange, men trods alt en god dag. Vi har stadig åben på skydebanen, se åbningstider på vores hjemmeside.

Næste lørdag den 21/5 starter vores Kursus / Træning for jagttegnaspiranter, ikke øvede flugtskytter, og de der vil have frisket flugtskydning op.

Kender du nogen, som måske ikke har set opslaget og gerne vil med, er der stadig pladser og stadig mulighed for at melde sig til, så prik dem lige på skulderen.🙂 se vedhæftede.

KURSUS I VILDTSYGDOMME OG HYGIEJNE. Vi har allerede modtaget de første tilmeldinger, det er godt nok i god tid, vil nogen sige, men der plejer at være rift om kursus, så hellere være i god tid.🦅 se vedhæftede,

Vi er godt i gang med holdskydningen og jeg skal lige love for, at det giver liv på skydebanen, held og lykke med alle vores hold.

Bestyrelsen ønsker Jer alle en rigtig god bukkejagt, KNÆK OG BRÆK

På bestyrelsens vegne

Calle

www.ooj.dk 

OOJ – Oksbøl & Omegns Jagtforening Oksbøl og Omegns Jagtforening blev stiftet i januar 1942 og har i dag ca. 157 medlemmer. CVR/SE Nr. 30481747, Bank: Sparekassen KronJylland reg nr. 6237 kt. nr. 13340269 www.ooj.dk