Hej med Jer

Så kom sommeren, tror jeg, der var rigtig varmt på skydebanen i dag. Det kunne vi også se på antal af medlemmer og andre der kunne finde vej derud. Det er rigtig dejligt med så mange, så hygger vi os rigtig, men får selvfølgelig også trænet og det er jo vigtigt.

Vores kursus for jagttegns aspiranter og andre det gerne vil skyde lidt bedre starter på lørdag 20 maj., så du kan stadig nå at melde dig til og kommer du tanker om det fredag aften, så klarer vi også det, men vil meget gerne have en tilmelding. Se vedhæftede.

I morgen, lørdag, er det den sidste chance for at få indskudt din riffel. Der har været en del til indskydning, men også nogen ny jægere der benyttede lejligheden til at gennemføre det obligatoriske riffel før løb, som man skal have for at kunne gå op til den endelige riffelprøve. Benyt dig af den sidste chance for at få indskudt din riffel inden den 16. maj. Se vedhæftede. Når du har været på riffelbanen, så tag et smut omkring flugtskyde banen, vi har åben fra kl. 12.00 til 16.00

Tilmeldingerne til KURSUS I VILDTSYGDOMME OG HYGIEJNE er rigtig godt i gang, selvom det først er i september det løber af staben, så hvis du vil være sikker på en plads, så tilmeld dig, det er først til mølle og der er kun plads til 25 deltagere. Se vedhæftede.

Velkommen til: Kenneth K Karlskov

            og

Kristian Rasmussen

Håber at Jer der skal på bukkejagt, får en rigtig god jagt, knæk og bræk og til jer der ikke skal på bukkejagt, håber i vil nyde det gode vejr og besøge os på flugtskydebanen.

God sommer

bestyrelsen

www.ooj.dk