Kære medlemmer

Så blev vi færdige med planerne for 2024, se vedhæftede. Bladet er selvfølgelig ikke fuldstændig, da der helt sikkert kommer ideer, forslag fra Jer medlemmer og bestyrelsen er åben for alle ideer, så bar kom med dem, så ser vi om vi kan realisere dem. 

Der har allerede været fremme om skydning i mørke, Kim Schaubau, som ved alt om skydebaner, er ved at undersøge om det kan lade sig gøre, vi håber det bliver positivt.

Vi har fået grønt lys fra Forsvaret, til vores planer om vindskærme ved standpladserne. Vi har lige haft møde med kommunen, som var meget positive, så nu kan vi bare krydse fingre.

En rigtig glædelig nyhed, som vi er meget glade for. Vi har passeret de 200 medlemmer, vi har nu 209 medlemmer, bestyrelsen kan næsten ikke få armene ned og vi tror der kommer flere.

Vi har fået uddannet nyehaglinstruktører i år og alle har fået afprøvet deres nye viden, tak til Jer for Jeres hjælpsomhed ved kurser og arrangementer.

Vores arrangementer er næste eksploderet, vi har faktisk fordoblet arrangementer i forhold til 2022, det er jo en positiv udvikling, men som også kræver en stor instruktør stab.

Bestyrelsen håber i alle, indtil nu, har haft en god jagt, om ikke andet så har i sikkert fået en masse frisk luft og nogle dejlige natur oplevelser.

Vi vil ikke lige nu bruge mere af Jeres kostbare tid, men vender snart tilbage med nyt, så hold øje med Jeres mail og vi håber selvfølgelig at se rigtig mange af jer på skydebanen.

Knæk og Bræk

bestyrelsen OOJ

www.ooj.dk