Kære medlemmer m.fl

Foråret er på vej, tror vi på, vi kan heller ikke klare mere vand på skydebanen, men bare de sidste par dage uden regn har hjulpet en del, men stadig vand, så husk stadig støvlerne.

På fredag og lørdag skal vi have repareret Pias ødelæggelser (Stormen som tog 5 tagplader). Fredag tager vi den midlertidige overdækning ned og om eftermiddagen, plus lørdag kommer en tømrer og lægger nye plader på, det glæder vi os til. Tag hensyn til tømren, skydebanen er selvfølgelig også åben, så bare mød op.

Kommen åbningstider. (bemærk ændringer fra tidligere udsendt).

 Marts: Tirsdage fra kl. 16.00 til 18.00

      Lørdage den 2/3, 16/3 og 23/3 fra kl. 16.00 til 18.00

😊😊😊😊😊😊😊

HUNDETRÆNINGSKURSUS

OKSBØL OG OMEGNS JAGTFORENING

Kursus start: den 8. april kl. 19.00 og herefter hver mandag aften, i alt 10 gange.(Bemærk, ændret startdato)For spørgsmål: Kontakt/spørgsmål: Peder Blåbjerg, 51681888, pb@mulebykontrol.dk (se vedhæftede)

🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶

2. april Holdskydning Kontakt: Bjarne Knudsen, 40895811 b.knudsen@newmail.dk Yderlige oplysning findes på www.ooj.dk

👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦

Riffelskydning 

6/4, 13/4, 20/4, 27/4, 4/5

 I forbindelse med riffelskydning, er der mulighed for at tage

😎😎😎😎😎😎😎😎

KURSUS FOR NYE RIFFEL JÆGER Alle nye riffeljæger skal nu gennemgå et obligatoriske riffelforløb før de går op til den endelige riffel prøve. Oksbøl Omegn Jagtforening (OOJ) tilbyder et kursus i det obligatoriske riffelforløb, kurset gennemføres på Vrøgum skydebaner ved Oksbøl. Oplysning på www.ooj.dk Pris pr. person kr. 200 Kontakt: Calle Tøtrup 24946932 Tilmelding på: Calletoetrup@hotmail.com

(se vedhæftede)

🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠

Arbejdsdage i OOJ den 14. april

Sæt kryds i kalenderen nu. !!!

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Vi vender tilbage snarest med flere oplysninger og aktiviteter. Vi har planer om at oprette et børne / unge hold. Vi har søgt nogle fonde om midler til at købe de rette geværer til holdet. Meget mere om det senere.

🤺🤺🤺🤺🤗🤗🤗🤗

Vi ønsker Jer alle en rigtig god weekend, vi håber på bare lidt sol og vi håber at se rigtig mange på skydebanen.

Bestyrelsen OOJ