Kære medlemmer

Vi har en perle i OOJ og hvad er det så for en perle. Det er selvfølgelig vores flugtskydningsbane, prøv at besøge den. Den ligger midt i Danmarks flotteste natur, i skoven, men kun 100 meter mod vest har vi heden. Vi kunne også sige, i skovens dybe ro, ja noget af tiden. Prøv at besøge banen en tidlig morgen, hvor der ikke skydes, der er der ro og er du heldig, står der en stor flok krondyr, eller dådyr eller rådyr, på skydebanen. De flytter sig heller ikke, de har været ved klubhuset og læste vores åbningstider(dem kan du også se på vores hjemmeside.)

Dyrene ved også hvornår jagttiderne starter og det er jo lige over hvad angår råbukken, men den har helt sikkert også læst sig til hvornår den skal gemme sig. Har du husket at få indskudt din riffel, ellers er det sidste chance på torsdag den 12 maj fra kl. 16.00 til 19.00.

Dyrene har holdt sig væk fra skydebanen de sidste tirsdage. Der har holdskytterne holdt gang i kastemaskinerne og det er jo en ren fornøjelse at se alle disse herlige mennesker på banen, kunne være helt dejligt hvis det også gjaldt om lørdagen, hvor vi har åbent fra kl. 14.00 til 16.00 her maj, men det kommer forhåbentlig.

Rigtig mange har været til jagttegns prøve og rigtig mange har også bestået og har modtaget et jagttegn, så kommer næste udfordring, flugtskydning prøven, men i er faktisk meget heldige, for i OOJ kører vi et haglskydnings kursus, første gang den 21/5 kl. 09.00 til 11.00 og med to meget dygtige instruktører(se vedhæftede). Der er kommet tilmeldinger, men vi skal gerne have flere på, derfor, tilmeld jer strakt til Calle, calletoetrup@hotmail.com, gerne så hurtigt som muligt.

I august kan I komme på Hjortebanen og Grisebanen og i september kommer verdens bedste kursus, Hygiejne og vildtsygdomme, der plejer at være rift om dette kursus, se det hele på vores hjemmeside.

Så må jeg hellere stoppe, inden i bliver trætte af at læse, kun lige en ting mere:

Velkommen til Oksbøl og Omegns Jagtforening:

Clara Jønk Rasmussen

Bjarne Sand

Mie Birch-Andersen

Mads Bjerregaard Andersen

Dennis Uhd Knudsen

Anette Tingberg Schantz

Line Linaa Haagensen

William Filtenborg Hocke

Mikail Dugec

Kan I alle have en god bukkejagt, hvis vi ikke ses inden.🙂🦌

På bestyrelsens vegne

Calle