Kære medlemmer m.fl.

Så er det i morgen kl. 14.oo der er Jagtgudstjeneste i Aal kirke, Oksbøl. Kirken er pyntet fint op med jagttrofæer med mere. Det bliver helt sikkert en stor oplevelse, også med Billum blæserne. Efterfølgende er der smagsprøver med forskellige vildt, som vores dygtige mad hold står for. Vi glæder os rigtig meget.

Mød op til en anderledes oplevelse, tag familien med, tag naboen med, det er ikke kun for Jægere, ses vi søndag, det håber vi.👨‍👩‍👧‍👦

👨‍👧‍👦😊🍗🍗

Husk også vores Generalforsamling den 24/1 i SportsPark Blåvandshuk, Strandvejen 2, Oksbøl. Vi er selvfølgelig, efter GF, vært ved lidt godt til ganen og under GF er der kolde fadøl eller vand, som man nu ønsker. Efter GF er der kåring af bedste buk og hjort, samt lodtrækning om gavekort til duer. Vi glæder os til at se rigtig mange.🍺

🍺🍺

KURSUS I VILDTSYGDOMME OG HYGIEJNE, det er ved at være sidste chance, hvis du lige mangler dette kursus. Der er 4 pladser tilbage, så skynd dig at sende din tilmelding.

Fredag den 9. februar, har vi på skydebanen fastelavn skydning, se mere om denne skydning i klubhuset, hvor der også er tilmelding.

Håber i alle får en god weekend.

Mvh

Bestyrelsen OOJ

www.ooj.dk