Kære medlemmer m.fl

Vi har lavet en lille buket af de kommende aktiviteter, nogle som vi meget gerne vil høre Jeres mening om, men allerførst:

Skydebanen har lukket i Påsken.

Den 2. april starter holdskydning og vi er klar til at tage i mod alle holdene, se den vedhæftede skydeplan og du kan eventuelt printe den ud, så er du altid orienteret om hvor du skal skyde.

Hundetræning.

Der stadig ledige pladser på hundetrænings kurset, så meld jer straks til, sidste chance for tilmelding er den 2. april.

Skal du have indskudt din riffel eller skal du til riffelprøve, har du mulighed for at få det obligatoriske riffelkursus ved vores dygtige instruktører, du skal bare melde dig til på calletoetrup@hotmail.com, se vedhæftede.   

Den 14. april har vi arbejdsdag på skydebanen og vi har brug for din hjælp. Se på vedhæftede og se om der er opgaver du kan hjælpe os med, vi har brug for al den hjælp vi kan få og med din hjælp får vi en bedre skydebane, så skriv dig på i klubhuset eller skriv til calletoetrup@hotmail.com 

Den 27. april har vi kommune mesterskab, så bliver der trængsel på skydebanen.

Vi har lavet et udkast til en ny aktivitet, som vi meget gerne vil høre Jeres mening. Vi har fået flere opfordringer til at oprette et børne/ungehold og vi er sikker på at børnene gerne vil på sådan et hold, men vi skal have Jer forældre med, hvad mener i, hvornår skal de ligge på dagen, hvornår skal det løbe fra, dato til dato, sommer, vinter eller? Lad os høre din mening.

Da vi fik mange henvendelse, søgte vi Aal fonden om tilskud til at købe de rette våben til børn.

AAL FONDEN HAR TILDELT OS KR. 18.000 TIL KØB AF VÅBEN TIL BØRNE & UNGE HOLDET.

så vi er allerede godt i gang, men lad os høre Jeres mening.

DER SKAL LYDE EN KÆMPE TAK TIL AAL FONDEN, DE KAN BARE😍

Vi ønsker alle en rigtig god Påske, vi ses på skydebanen.

MVH

Bestyrelsen