Håber I alle har det godt derude, håber i har haft nogle gode jagter. Som i måske er klar over, er vi startet op med skydning igen, kom frisk hver fredag, men husk støvlerne, vi har lidt problemer med vand, men ikke mere end et par støvler kan klare.

Lidt om de kommende aktiviteter:

21. Januar: Jagtgudstjeneste Aal kirke v/ Mette Frydendahl Tarpensen og OOJ. Se vedhæftede, alle er hjertelig velkommen og tag familie og venner med, så vi kan få fyldt kirken. Efter Gudstjeneste er der masser af godbidder🍗 i sognehuset, som vores dygtige mad hold har fremstiller. Mød frisk op. 👩‍👩‍👦‍👦👨‍👦‍👦

24. Januar: Generalforsamling som afholdes i Sportspark, se vedhæftet dagsorden.

27/28.Januar: Er der igen aktivitet på skydebanen hele weekenden. Der er kursus for nye flugtskydningsinstruktører og kurset er booket helt op, spændende.

Lørdag den 3 og 17 februar, kl. 13.00-16.00, har vi igen skydning, så vores holdskytter kan komme i gang med træningen

9. Februar: Fastelavnsskydning og hvad går det så ud på, det vil der komme nærmere om. Vagn vil også sørge for at man kan købe en eller anden menu på dagen, mere om det lidt senere.

20. Februar: Kursus i Vildtsygdomme og hygiejne, der er stadig meget få ledige pladser, så skal du med, så er det NU du skal tilmelde dig. Se vedhæftede.

Ikke mere fra os denne gang, vi kommer snart igen. Pas på Jer selv og andre.

God weekend.

Bestyrelsen OOJ

www.ooj.dk