Vi har jo stadig åben hver fredag fra kl. 13.00 til 17.00, så mød frisk op, vi håber at se rigtig mange af Jer på banen.

I den nærmeste fremtid har vi hundekursus på programmet, så kom frisk og meld Jer på.

Vores jagttegnskursus kører allerede fint, med 13 deltagere hver onsdag aften og er nu nået så langt at de skal have udendørs træning i afstandsbedømmelse og skydning.

Der er mange ting der skal ordnes på skydebanen, hvis i påtænker at give en hånd med, har vi planlagt to arbejdsdage den 16. april og den 20. august. Begge dage starter med morgenkaffe, rundstykker med videre kl. 09.00, herefter arbejder vi indtil kl. 13.00, hvor Vagn serverer pølser, eller hvad han nu finder på. Efter maden er skydebanen åben, så tag jeres våben med. Sidste år var vi over 30 der havde valgt at tilbringe et par rigtig hyggelige dage på skydebanen, jeg glemte vist at der er drikkevare i løbet af dagen, så mød frisk op, der kommer en tilmeldings liste i klubhuset.

Nye medlemmer.

Velkommen til: Renate Dupont, Leif Frihed Lange, Laura Frihed Lange, Anette Bjørn, Nicolai Sørensen, Nicklas Scholler Nielsen, Jesper Jensen, Marc Sinel, Gustav Jensen, Kai Madsen.

Slut for denne gang, vender snart tilbage igen,

Calle

PS: klik ind på vores hjemmeside

www.ooj.dk