Kære medlemmer

Denne besked er sendt fra Webmaster, pga. Calles mail system er ude af drift.

Håber i nyder “sommervejret” det må gerne blive ved, vi mangler lyset, alt bliver lidt lettere, sådan har jeg det helt sikkert, alle bliver i bedre humør, alle bliver mere positive, ja det er bare dejlig, så nyd det.

Vi er godt i gang med holdskydningen og det er rigtig dejligt med alle de positive mennesker fra alle klubber/foreninger, vi nyder det.

Riffelskydning kører også derud ad, der var ikke mange den første gang, men flere efterfølgende, vi har stadig et par gange tilbage, så det gælder om at få indskudt riflen inden den 16. maj. Der er måske også nogen der skal op til riffelprøven og du kan jo få det obligatoriske riffel forløb på banen, så bare mød op. Se vedhæftede.

Den 25. maj starter kursus for aspiranter og andre der gerne vil skyde bedre med haglbøsse, tilmeldingerne er startet, men der er stadig pladers, så kom ud af busken og få dig tilmeldt, så vi kan se nogenlunde hvor mange vi bliver. Se vedhæftede. 

Vores fredag skydning er stadig en dejlig oplevelse. Skønt at så mange benytter sig af det. Det er lidt sjovere for os der skal være der, når der er nogen på banen.

Lukket stor Bededag

Vil lige minde om, at det er sidste gang vi lukker på Stor Bededag, fra 2024 er det jo ikke en helligdag mere.

Velkommen til Kenneth Kronvald Karlskov

Der er vedhæftet den kommende arrangementer i OOJ

Håber i alle har nydt weekenden, vi ses lige pludselig.😊

Bestyrelsen