Sig nærmer tiden for holdskydnings start og vi kan mærke(lidt) på skydebanen, at skytterne så småt dukker op for lige at få trænet lidt, inden det hele går i gang og vi er rigtig glade for at se Jer på skydebanen, så går vi ikke og keder os, så hjertelig velkommen til Jer alle.

Der skal også gang i riflen, der er jo heller ikke så lang tid til at bukkejagten skal i gang, så det er med at få indskudt riflen. Se vedhæftede.

Når vi nu er på riffelbanen, tilbyder vores dygtige instruktører et obligatorisk riffelforløb for de skal op til riffelprøven. Se vedhæftede.

lørdag den 25/3 vi har åben på skydebanen fra kl. 16.00 til 19.00.

(der står noget andet i det vedhæftede) vi laver et opslag i klubhuset, så de der endnu ikke er komme på vores mail nyheder, også har mulighed for at få oplysningen.

Skidt: Vi må desværre aflyse vores hundetræningskursus, da der var meget få  tilmeldinger, men vi giver ikke op, vi prøver igen senere.

Vi kan anbefale at i går et smut ind på www.ooj.dk og læser vores hjemmeside, vi er faktisk rigtig glade for alle jer der har været omkring siden og det er rigtig mange.

Vi har besluttet vores arbejdsdage, det bliver den 16 april og den 20 august, vi glæder os.

Ikke mere denne gang, håber vi ses på skydebanen på tirsdag.

MVH

Bestyrelsen

www.ooj.dk