Kære alle

Så fik vi overstået den anden arbejdsdag, der var mødt 11 dejlige/herlige personer op og der blev bare arbejdet igennem. Vi fik skiftet de gamle affaldsspande ved standpladserne med nye og flotte grønne, lågen til maskinhuset blev halveret, så vi pensionister ikke får ødelagt ryg skuldre, nu kan vi åbne lågen med en hånd, vi fik alle stierne frem i den bredde som de oprindeligt havde, oprydning på hele banen og det hel store projekt, nyt tag.

Vi havde fået et kanon tilbud fra SMG Norden A/S på et nyt PC-termo tag, ved Jørgen Thoning og samtidig kunne vi søge renoveringspuljen ved Varde kommune og fik fra dem tilsagn om støtte, så vi skulle bare selv stille arbejdskraft til. Bent Knudsen, som ikke har nogen tilknytning til OOJ, men som selv havde lagt nyt tag på, tilbød at hjælpe og det var vi rigtig glade for. Vi måtte desværre udskifte alle spærene, da de var piv skæve, men se på billedet hvad resultatet blev. Tusind tak til Jørgen Thoning, Varde Kommune, Bent Knudsen og ikke mindst til vores meget aktive og arbejdsomme medlemmer, i er guld værd. Vi sluttede en rigtig hyggelig arbejdsdag af med en gang skydning.

Vagn stod selvfølgelig for forplejningen og den var som sædvanlig i top. Vi har ikke flere arbejdsdage i år, men glæd jer til næste år, jer der ikke havde muligheden for at deltage, vi kommer stærkt tilbage.

Vi har haft elektriker på trap banen og fået ryddet op, slået græs, så nu virker den igen. Vi skal bare lige have justeret højtalerne, som aktiverer kastemaskinen ved lyd. Hvis der skydes på de andre baner, kan vi ikke rigtig styre kasteren, men det får vi justeret.

Husk, vi har stadig fredag skydning og heldigvis med rigtig mange skytter, det er bare dejligt, så jer der ikke endnu har nået ud til os en fredag, i er velkommen mellem 13.00 og 17.00, vi er klar til at servicere Jer efter bedste evne.

Det var vist hvad der var på tapetet lige nu, KNÆK og BRÆK til jer alle og i må have en rigtig god weekend.

På bestyrelsens vegne

Calle

www.ooj.dk